Hoppa till innehållet
ÖoB Logotyp

Priset är skillnaden

Du har inga sparade favoriter
Illustration - garanti Illustration - garanti

Köpvillkor

Här kan du läsa mer om våra köpvillkor, garantier och kvalitetskontroller, samt vad som menas med Marknadens normalpris.

Öppet köp

Hos oss har du givetvis öppet köp och bytesrätt i 30 dagar. Ta med kvitto så kan du lämna igen eller byta varan i något av våra ÖoB varuhus. Varan återlämnas oanvänd i obruten förpackning. Vi vill att du ska känna dig trygg med de köp av varor som du inhandlar i våra varuhus. Av hygienskäl har vi tyvärr inget återköp/byte av underkläder och förbrukningsvaror.

Garanti

Vi ger dessutom generösa garantier, normalt lämnar vi 2 års garanti med undantag för förbrukningsvaror. Det är bara att ta med kvitto till ditt närmaste varuhus så ordnar vi saken.

Köpvillkor

Våra aktuella priser är de som skyltas i varuhusen och här på hemsidan. Alla erbjudanden på vår hemsida gäller så långt lagret räcker. Vi reserverar oss för text-, pris- eller fotofel. Beakta giltighetsdatum för vissa varor. Alla priser är i svenska kronor och inkluderar moms. Du betalar kontant, med ÖoB-kort eller annat kontokort direkt i varuhusen. Just nu kan du endast köpa våra produkter i varuhusen.

Marknadens normalpris

Marknadens normalpris avser jämförda priser på motsvarande artiklar i övrig handel.

Kvalitetskontroll

ÖoB köper endast in kvalitetsprodukter från kända leverantörer. I fall där vi själva tillverkar varorna som säljs i varuhusen har ÖoB kvalitetskontrollanter som besöker fabrikerna. Vi vill att produkterna ska hålla länge och år efter år.

Reklamation

Vi testar noga alla våra produkter, vi vill att de ska hålla länge och leva upp till kundens förväntningar. Om du mot förmodan skulle få en produkt som inte uppfyller ställda krav ska du vända dig till närmaste butik. Det är 3 års reklamationsrätt på samtliga varor i våra varuhus. Om varan är reklamationsberättigad så byter vi ut den till likadan eller likvärdig vara, ta då med produkten och kvitto. Viktigt är att du lämnar tillbaka varan inom två månader efter du upptäckt felet. Alla reklamationsärenden gör du enkelt i ditt varuhus.

Du hittar kontaktuppgifter till alla våra varuhus genom att klicka här