Hoppa till innehållet
ÖoB Logotyp

Priset är skillnaden

Du har inga sparade favoriter

Gårdsdukning för fyra!

Sommarvädret börjar ta sig på allvar över större delen av landet. Det innebär så klart mer och mer tid utomhus. Härligt eller hur? Snart kommer ju även studenten, midsommar och en hel del sköna sommardagar. För dig med trädgård eller större uteplats blir det ju viktigt att sätta stämningen på plats. P.S. för dig med balkong eller mindre uteplats så kan du ju ha samma tänk, men justera lite så att det passar just din yta. Som vanligt när det gäller stämningshöjare och inredning har vi tagit hjälp av Malin Leijonberg som är stylist och konstnär.

-Att blanda gammalt och nytt, och bjuda vänner på en minneskavalkad från svunna tider är något av det härligaste jag vet, säger Malin. Bordet har Malin byggt själv av en gammal lastpall i trä. Duken, som är lite för liten för bordet, ger ett rustikt intryck. Malin använder sig av en genomgående färg både i dukningen och dekorationerna för att skapa lugn och harmoni, även om man blandar många mönster.

210606-malin-3.jpg

Hennes mormors porslin ackompanjeras av nya tallrikar i melamin och plast. Kristallglasen är loppisfyndade, men du kan så klart använda glas du redan har. Broccolin får tjänstgöra som dekoration tillsammans med härliga blommor i snygga krukor.

Slutligen tipsar Malin om att våga mixa och bjuda in få vänner ofta, istället för många vänner sällan.
-Var rädd om dig själv, och ta hand om dina gäster, säger Malin.

Mer om Malin!

Visst blir man intresserad att ta reda på mer om Malin? Hon är liksom livsstilsstylist, eventmakare, inredare OCH konstnär. Supercoolt, eller hur? Klicka här för att komma till hennes hemsida där du kan läsa mer om henne, kolla in hennes blogg och följa henne på Instagram.