Hoppa till innehållet
ÖoB Logotyp

Priset är skillnaden

Du har inga sparade favoriter

Nyår i tre olika stilar

Julen varar ju fram till påska (eller ja, till tjugondedag Knut i alla fall), men vi har ju faktiskt en annan högtid som hoppar in däremellan. Vi pratar så klart om nyår! Årets nyår blir annorlunda, och några svulstiga och storslagna fester är det ju inte tal om. För dig som tänkt fira med familjen eller de allra närmsta så har vi lite inredning- och dukningstips till dig! Malin Leijonberg, vår superstylist, har tagit fram tre olika stilar.

Ljuva 20-tal

1920-talet bjöd på en känsla av dekadens och en lite murrig glamour, och det är just den känslan som Malin har kanaliserat här. På bordet använder hon en gardin som bordsduk, och över den har hon underlägg i samma färg som de lyktor hon använt som dricksglas. Hon hänger upp blomsterdekorationer i form av konstväxter över bordet, så att de runt bordet faktiskt kan se varandra.

Ett oskrivet blad

Här har Malin skapat en elegant sfär av gnistrande guld, silver och vitt. Hon använder sig av speglar som undertallrikar, och kombinerar dessa med glittriga LED-ljus och sprakande glaskulor. På väggen hänger hon upp egengjorda stjärnor av bakplåtspapper och spetsdukar. Hela rummet har omslutits med ljusslingor och ljus.

Djungelinfluenser

I den här dukningen har Malin spänt upp ett duschdraperi i bakgrunden, och använt sig av så mycket djur i olika former som hon kunnat få plats med. Som bordsduk använder hon en senapsgul gardinlängd, och hon kombinerar levande ljus med LED-ljus. Vitt basporslin och gråa detaljer gör att temat, trots sin mångfald, håller balansen och inte blir för mycket.

Mer om Malin!

Visst blir man intresserad att ta reda på mer om Malin? Hon är liksom livsstilsstylist, eventmakare, inredare OCH konstnär. Supercoolt, eller hur? Klicka här för att komma till hennes hemsida där du kan läsa mer om henne, kolla in hennes blogg och följa henne på Instagram.